Chevrolet Aveo 4-deurs - een kleine stadsauto

Chevrolet Aveo Sedan informatie & ondersteuning

Misschien weet u al dat Chevrolet binnenkort ophoudt met nieuwe auto’s in Europa te verkopen. Maar onze geautoriseerde Chevrolet-reparateurs blijven aanwezig om al onze klanten te voorzien van service en onderhoud van uw voertuig. Bovendien – ondersteund door Opel, onze GM-merkpartner in Europa – kunnen wij u nog steeds helpen de auto te vinden waarnaar u zoekt.

Wat u ook nodig hebt, vind het door de kopjes hieronder te bekijken.

Hebt u nog vragen over uw Chevrolet?

myChevrolet - het eigenarenportal van Chevrolet

Klik hier voor handleidingen voor eigenaren en infotainment

Zoek uw dealer

Hoewel Chevrolet is gestopt met het verkopen van nieuwe auto's in Europa, gaan we in de toekomst wel door met de service en reparatie van uw auto via ons netwerk van geautoriseerde reparatiebedrijven. Zij gaan op dezelfde manier als voorheen verder met het leveren van service en originele Chevrolet-onderdelen voor Chevrolet-auto's. Er blijven ongeveer 2000 Chevrolet-servicepunten in bedrijf in West- en Centraal Europa om u van service te voorzien. In EM staan geautoriseerde reparatiebedrijven tot uw dienst. U kunt hun adressen hier vinden.

Zoek uw dealer

Garantie voertuig en reserveonderdelen

Garantie van het voertuig

Gemoedsrust

Chevrolet wil dat u zonder zorgen kunt rijden. Zowel het daadwerkelijk aankopen van één van onze auto's tot het onderhoud en, indien noodzakelijk, het laten uitvoeren van reparaties die onder de garantie vallen, we vinden dat de hele procedure zo direct mogelijk en gemakkelijk mogelijk moet zijn, zonder verborgen kosten.

Waarom zou u concessies doen op kwaliteit of te veel betalen? Originele Chevrolet onderdelen zijn:

- Specifiek ontwikkeld om naadloos te passen op uw Chevrolet (of Daewoo)
- Voorzien van twee jaar garantie en geven u dus extra zekerheid
- Het beste in prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien blijft de waarde uw Chevrolet veel beter als u hem onderhoud bij een erkend servicepunt met originele

Bent u op zoek naar een nieuwe Aveo Sedan?

Dat is jammer genoeg niet meer mogelijk. Onze dealers hebben de laatste auto uit onze voorraad van deze schitterend uitziende 4-deurs sedan verkocht. Het goede nieuws is niettemin dat Opel een uitgebreide collectie van hoogkwalitatieve, schitterend uitziende voertuigen aanbiedt, uitgerust met geweldige technologie en functies.

Bekijk de gehele collectie van Opel en vind een auto die bij u past.

Opel-logo op het rooster van de auto